onsdag 12. november 2014

Pølsepai

Dette er en absolutt favoritt! 

Stekes midt i ovnen på 220 grader 

Deig:
2 dl hvetemel
1 dl sammalt hvete eller rug
130 gr kaldt smør

-smuldre smøret i melet i kjøkkenmaskin eller med fingrene, tilsett litt vann dersom deigen blir for tørr
-trykk ut deigen i en paiform, prikk bunnen med gaffel og forstek i 10 minutter

Fyll:
3 skinnfrie pølser
1/2 purreløk
2 paprika
1 beger (3dl) Cottage Cheese 
3 egg
2 dl revet ost
Krydder etter ønske (jeg bruker bare salt og pepper)

-skjær purre og paprika i små biter og fres i panne til det meste av fuktigheten i paprikaen er borte
-skjær pølsen i små terninger og surr sammen med purre og paprika
-ha cottage cheese, egg og ost i en bolle, rør sammen med en gaffel, ha i pølseblandingen samt krydder og rør godt
-hell fylket oppi den forhåndsstekte paibunnen og stek paien i 20-25 min
-jeg pleier å stikke en kniv i paien for å se om den er ferdig, den skal være fuktig men ikke rennende 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar